VIDEO / MASCATII IN VIZITA: Mascatii i-au calcat pragul casei fostului primar Tony Mihali de la Borsa. Acesta a fost astazi la sediul DNA Cluj

Fostul primar al orasului Borsa, Tony Mihali, cel care a lasat Occidentul (Bruxelles - Belgia) pentru a fi primar in orasul de la poalele muntilor Rodnei este in atentia Directiei Nationale Anticoruptie. O recunoaste chiar el astazi intr-o postare pe pagina de socializare.

"Vreau sa va spun ca ma intorc de la Cluj unde am fost in vizita la un domn procuror. Un domn procuror care ieri dimineata mi-a trimis o echipa de agenti sa imi perchezitioneze casa. Sa imi caute niste asa-zise documente care m-ar invinovati de una sau alta. Astazi am fost foarte curios sa aflu cine imi cauta sa imi faca probleme, sa imi deschida dosare de orice natura si de ce. Si rezultatul a fost exact ceea ce am banuit: este un dosar nou pornit de catre Primaria Borsa" a spus Tony Mihali.


Asadar, ieri mascatii au efectuat o perchezitie domiciliara la imobilul fostului primar Tony Mihali. Conform informatiilor noastre dosarul penal in care ar fi vizat fostul edil ar fi fost deschis in anul 2019 si infractiunile ar fi cele de trafic de influenta si luare de mita.

Aceleasi surse precizeaza faptul ca ieri mascatii ar fi cautat angajamentul pe care acesta il semnase cu reprezentantii Composesoratului Borsa in care acestia urmau sa fie pusi in posesie cu 17.000 hectare de padure, suprafata care au castigat-o in instanta la momentul respectiv.

Aceleasi surse mai precizeaza ca nu ar fi singura speta aflata in atentia anchetarilor. Se pare ca fostul primar Tony Mihali ar mai avea si cateva citatii de la instanta catre primarie in diverse procese de retrocedare paduri pe care acesta le-ar fi scris si semnat ca nu se institutia pe care o conduce (la momentul respectiv) nu face nicio intampinare. Mai exact ar fi vorba de 14 ari teren in centrul orasului (kilometru zero), langa Casa de Cultura, si 137 hectare de padure in zona Sesuri.

Noi asteptam si o pozitie oficiala din partea fostului edil de Borsa. Nu de alta, dar a anuntat ca este foarte posibil sa candideze din nou la alegerile locale pentru functia de primar al orasului Borsa.

Dar pana atunci, urmariti imaginile video postate de acesta pe o retea de socializare.

In 2012, Mihali a castigat categoric alegerile locale, ca independent sustinut de Partidul Verde, cu 5.598 de voturi, adica 54% din voturile valabil exprimate.

In februarie 2014, dupa 1 an si jumatate ca primar, Mihali si-a anuntat (pe Facebook, ziceam) demisia din functie, argumentand ca renunta din cauza sistemului din Romania, care "i-a blocat activitatea". Mesajul demisiei a fost insotit de o fotografie-citat al piesei compuse de Lucio Quarantotto si Francesco Sartori pentru Andrea Bocelli, "Time to say goodbye". Si s-a intors la fabrica de elicoptere usoare Dynali din Belgia, unde lucra din 2010 ca reprezentant de vanzari.

Articolul VIDEO / MASCATII IN VIZITA: Mascatii i-au calcat pragul casei fostului primar Tony Mihali de la Borsa. Acesta a fost astazi la sediul DNA Cluj apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Se lucreaza intens la amenajarea Casei memoriale George Pop de Basesti (GALERIE FOTO)
Citeste
Reactie virulenta a purtatorului de cuvant al BOR fata de ,,Ofensiva obscenitatii publice cocotata sfidator pe panouri stradale"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.