VIDEO EXCLUSIV: Urmarire in trafic aseara pe strazile din Baia Mare (actualizare)

O urmarire ca-n filme a avut loc aseara pe strazile baimarene.

Soferul unui autoturism nu a oprit la semnalele politistilor la un control de rutina. Echipajul de politie a pornit in urmarea sa si au reusit sa-l blocheze pe strada Rapsodiei. Dupa perchezitionarea masinii cu ajutorul unui caine de urmarire din cadrul politiei in interior au fost descoperite 25 cartuse de tigari de contrabanda.

Politistii continua cercetarile pentru a afla de unde au fost procurate tigaretele.

ACTUALIZARE: BAIA MARE: Cand a vazut ca e urmarit de politisti, a luat sacosele cu tigari si a fugit

Sambata seara, in jurul orei 22.00, politistii Grupei Canine efectuau activitati specifice pe bulevardul Unirii din Baia Mare, cand patrupedul Vis a ,,mirosit" un autoturism. Politistii au efectuat semnalele regulamentare de oprire, dar intrucat persoana de la volan si-a continuat deplasarea, au pornit in urmarirea sa.

Autoturismul a fost oprit pe strada Rapsodiei, iar la volan a fost identificata o femeie in varsta de 45 de ani.& De pe scaunul din dreapta al autoturismului a coborat un barbat care avea asupra lui doua sacose si a fugit, abandonandu-le la un moment dat pe o alee dintre garaje. In cateva minute politistii l-au prins pe cel in cauza - un barbat din Remetea Chioarului, in varsta de 49 de ani.

Politistii au gasit in sacosele abandonate 250 pachete de tigari pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienta.

Toate tigarile au fost ridicate iar politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda.

BAIA SPRIE: Depistata in timp ce vindea tigari de contrabanda – Tot sambata, politistii din Baia Sprie au intocmit un alt dosar pentru comiterea infractiunii de contrabanda, dupa ce au depistat pe strada Gutinului din oras o femeie care avea asupra ei, in vederea comercializarii, tigari care trebuiau supuse unui regim vamal. Si in acest caz se continua verificarile pentru documentarea intregii activitati infractionale.

Articolul VIDEO EXCLUSIV: Urmarire in trafic aseara pe strazile din Baia Mare (actualizare) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

269 de noi infectii cu coronavirus. In ultimele 24 de ore au murit 22 de oameni
Citeste
(VIDEO) BAIA MARE: SCANDAL IN TRAFIC – Sofer de autobuz la un pas sa fie luat la bataie de pasagerul dintr-o masina
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.