VIDEO EXCLUSIV: POTOP IN BAIA MARE SI BAIA SPRIE: Ploaia torentiala a inundat strazi si curti. DN18 acoperit de ape

Toate strazile din municipiul Baia Mare au fost acoperite de ape in urma ploii torentiale cazute in urma cu putin timp. Pe strada Victor Babes curtile oamenilor, garajele si beciurile au fost inundate dupa ce suvoaiele venite de pe dealuri nu au mai putut fi preluate de sistemul de canalizare.

Spre exemplu strada Ciocarliei (proaspat reabilitata) s-a transformat intr-un mic canal navigabil. Apa a navalit la oameni in beciuri si garaje.

Pe strada Margeanului un sofer a ramas cu autoturismul in mijlocul apelor.

Acelasi potop a fost si in Baia Sprie. DN18 prin oras a fost acoperit de ape. Soferii au putut sa circule dar viteza extrem de redusa.

#BaiaMare #BaiaSprie

Publiee par Vasile N. Dale sur Dimanche 14 juin 2020

COD PORTOCALIU IN MARAMURES

Interval de valabilitate: 14 iunie, ora 13:00 - 15 iunie, ora 03:00
Fenomene vizate: cantitati de apa insemnate, grindina, intensificari puternice ale vantului, vijelii
Zone afectate: conform textului si hartii

In dupa-amiaza zilei de duminica (14 iunie) si in prima parte a noptii de duminica spre luni (14/15 iunie), in Banat, Crisana, Transilvania, Maramures, Moldova si local in Muntenia, Dobrogea si Oltenia vor fi perioade cu averse torentiale si se vor acumula cantitati de apa de peste 40 l/mp si pe arii restranse 50…80 l/mp. Vor fi caderi de grindina de medii si mari dimensiuni, vijelii, intensificari puternice ale vantului (rafale de peste 70…80 km/h) si frecvente descarcari electrice.

In functie de evolutia si intensitatea fenomenelor meteorologice, Administratia Nationala de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizari de vreme severa imediata.

Articolul VIDEO EXCLUSIV: POTOP IN BAIA MARE SI BAIA SPRIE: Ploaia torentiala a inundat strazi si curti. DN18 acoperit de ape apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

PS Timotei Satmareanul s-a aflat in mijlocul credinciosilor din Parohia Viseu – Valea Raului
Citeste
COD ROSU de vreme SEVERA imediata – zonele vizate
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.