VIDEO EXCLUSIV: Politia Rutiera Borsa, contrazisa la un accident rutier de imaginile surprinse de o camera de supraveghere

Revenim cu informatii noi despre dinamica producerii unui accident rutier la Borsa, in data de 10 octombrie 2020. In comunicatul oficial, Politia Rutiera Borsa sustinea ca vinovat de producerea acestui accident ar fi un tanar de 28 ani de la volanul unui autoturism Audi, inmatriculat in judetul Bistrita Nasaud.

Numai ca imaginile suprinse de o camera de supraveghere contrazice TOTAL cercetarea la fata locului a politistilor. "Politistii ajunsi la fata locului au constatat faptul ca un tanar de 29 ani, in timp ce conducea un autoturism, a acrosat un alt autovehicul aflat in trafic, care a fost condus de catre un barbat de 69 de ani.In urma impactului acesta a ricosat in cel de-al treilea autoturism condus de catre o femeie de 28 de ani, care circula din sens opus, iar apoi a ricosat intr-un autoturism care se afla parcat. In final, autoturismul condus de barbatul de 29 de ani s-a oprit intr-un stalp de electricitate." se spunea oficial la momentul respectiv.


Ce a surprins camera de supraveghere?

Pe imaginile video se vede cum soferul in varsta de 68 ani al unui autoturism iese de pe o straduta laterala in drumul principal. Acesta a crezut probabil ca va putea iesi fara probleme, desi din dreapta lui venea un autoturism Audi, pe drum prioritar. Nu a reulit. Autoturismul Audi l-a lovit apoi a aruncat intr-un alt autoturism care circula din sens opus, s-a rasucit pe partea carosabila si s-a oprit intr-un stalp de electricitate.

In acelasi comunicat oficial politia spune ca soferul Audi-ului (vinovat de producerea impactului in opinia politistilor) ar fi parasit locul accidentului fara ca politistii sa ii fi dat voie.

"Soferul care a iesit de pe drumul secundar nu s-a asigurat deloc si a iesit in drumul principal. Soferul Audi-ului a fost la fata locului, unde a stat aproape 40 de minute. Le-a dat politistilor actele, buletinul, permisul. A fost inclusiv testat rezultatul fiind zero. Si asta se vede pe camerele de supraveghere. Daca fugea de la fata locului, fugea de la inceput. Nu dupa 40 de minute. Apoi, politistii l-au trimis la spital cu o masina civila" ne-a declarat un apropiat al soferului din Audi.

Articolul VIDEO EXCLUSIV: Politia Rutiera Borsa, contrazisa la un accident rutier de imaginile surprinse de o camera de supraveghere apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Exclusiv: Artistul popular maramuresean Dumitru Pop Tincu, despre experienta de la „Chefi la cutite”: „Acum, cei care s-au uitat vor sti despre Sapanta” (VIDEO SI FOTO)
Citeste
barbat de 43 de ani din Poienile de Sub Munte. Condamnat pentru evaziune fiscala
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.