VIDEO EXCLUSIV / COD ROSU – IARNA IN MARAMURES SI SATU MARE: Grindina si vantul au facut prapad

Codul rosu de vreme severa, care anunta grindina de dimensiuni medii si mari, vijelie puternica, rafale de peste 90 km/h, s-a abatut in aceasta seara asupra Maramuresului si a lasat urme dezastruoase.

A fost degajat de pe carosabil cu sprijinul echipelor de interventie. In cadere copacul a antrenat si a rupt cabluri de la reteaua de energie electrica.

Este afectata partial alimentarea cu energie electrica a localitatilor Sarasau si Campulung la Tisa. Echipe de la societatea Electrica s-au deplasat la fata locului si intervin pentru remedierea defectiunilor.

Alti doi copaci au fost prabusiti de rafalele puternice de vant pe DN 19, Dealul Hera, spre localitatea Certeze. S-a intervenit cu echipe, inclusiv SVSU pentru indepartarea copacilor de pe partea carosabila.

In localitatile Apa si Racsa a fost prapad

La Racsa vantul a smuls acoperisurile de pe case, iar in Apa grindina a distrus totul. In unele gospodarii grindina a spart acoperisurile, iar apa a curs in case.

Articolul VIDEO EXCLUSIV / COD ROSU – IARNA IN MARAMURES SI SATU MARE: Grindina si vantul au facut prapad apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Dosarul „Spaga la Rutiera Maramures”: Doua acorduri de recunoastere a vinovatiei, admise de instanta. Politistii vor trebui sa munceasca in folosul comunitatii
Citeste
VIDEO, GALERIE FOTO: Accident mortal la Busag, dupa impactul dintre un TIR si un autoturism
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.