VIDEO EXCLUSIV: Carantina, zone rosii, restrictii, amenzi... dar cine LE RESPECTA? Absolut nimeni. Petreceri, imbulzeli, fara masca


De astazi municipiul Baia Mare, alaturi de comunele Sacalaseni, Basesti si Cicarlau au intrat in scenariul rosu. Astfel, institutiile abilitate au dispus masuri pentru a preveni raspandirea coronavirusului. Au dispus obligativitatea portului mastii de protectie, atat in interior, cat si in exterior. Au interzis petrecerile, au inchis scolile si le-au trecut online.

Bine, bine... interdictii, sanctiuni. Dar pentru cine? Pentru populatie am spune toti. Doar ca populatia nu mai respecta nimic.

BAIA MARE

Astazi cititorii nostri ne-au trimis fotografii si imagini video surprinse in municipiul Baia Mare. Oamenii nu poarta masti de protectie. Nici macar atunci cand asteapta autobuzul in statia din centrul orasului.

Ba mai mult, la deschiderea unui magazin second hand, oamenii s-au imbulzit mai ceva ca animalele pentru a patrunde in interiorul acestuia.

Apoi, la un restaurant din Baia Mare, petrecerile au fost in toi, cu toate ca acestea sunt interzise.

CITESTE SI

Articolul VIDEO EXCLUSIV: Carantina, zone rosii, restrictii, amenzi... dar cine LE RESPECTA? Absolut nimeni. Petreceri, imbulzeli, fara masca apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

EXCLUSIV / IEUD: Un tanar cioban s-a spanzurat
Citeste
Daca ai calatorit in strainatate trebuie sa stai in CARANTINA! Lista tarilor cu risc epidemiologic
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.