VIDEO – Bataie pe strada Granicerilor din Baia Mare. S-ar fi folosit si sabii. 5 combatanti identificati de politie (actualizare)

Un scandal a izbucnit in aceasta noapte pe strada Granicerilor din municipiul Baia Mare. Conform unor martori care locuiesc in zona intre mai multi tineri ar fi pornit o bataie in fata unui magazin de pe strada amintita. Acestia sustin ca unii dintre cei implicati s-ar fi folosit de sabii pentru a-si intimida "adversarii".

Locatarii din blocuri au sunat la 112 si au cerut ajutorul politie. In doar cateva minute, un echipaj al Politiei a sosit la fata locului. Doar ca batausii ar fi fugit, disparand in noapte. Apoi alte trei echipaje ale politiei si jandarmeriei si-au facut aparitia in zona.

"Din primele informatii rezulta faptul ca a fost vorba despre un conflict stradal spontan in care au fost implicate cateva persoane. Se efectueaza verificari pentru identificarea tuturor persoanelor implicate si luarea masurilor legale" au transmis politistii baimareni prin biroul de presa al IPJ Maramures.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Cu privire la evenimentul din aceasta seara de pe strada Granicerilor au fost identificate cinci persoane si s-a intocmit dosar penal pentru tulburarea linistii si ordinii publice. In continuare se efectueaza verificari pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

foto/video: JurnalMM.ro.

Articolul VIDEO – Bataie pe strada Granicerilor din Baia Mare. S-ar fi folosit si sabii. 5 combatanti identificati de politie (actualizare) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

SUA. Roman, mort intr-un cumplit accident rutier
Citeste
Galerie foto: Accident cu trei victime pe strada Europa din Baia Mare. Printre victime si un copilas
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.