Reglare de conturi la sighet cu bate de baseball in strada in plina stare de urgenta


Scene desprinse parca din filme de actiune s-au derulat astazi, 25 aprilie a.c., in jurul orelor 11:00, in cartierul Independentei din municipiul Sighetu Marmatiei. Cativa barbati s-au gandit, nici mai mult nici mai putin, sa isi regleze conturile in plina strada, avand asupra lor bate de baseball. Nici ordonantele militare si nici pandemia nu i-au oprit pe acestia, potrivit Sighet247.

Deocamdata nu se stie de la ce a provenit cearta intre barbati sau daca acestia au apucat sa se bata, sau daca exista raniti in urma altercatiei.

Conform declaratiilor locuitorilor din blocurile invecinate, totul s-a petrecut cu tipete, urlete si batai.

Se pare ca barbatul ce era cu bata in mana ii cara pumni soferului aflat la volanul autoturismului Ford K, de culoare neagra.

Locuitorii din zona au declarat pentru Sighet 247 ca prin cartierul Independentei nu s-a aflat nicio patrula de politie pe intreg parcursul zilei.

video: Sighet247.ro.

Sighet 247 a cerut un punct de vedere oficial din partea Politiei, care va fi publicat in momentul primirii acestuia.

video: Sighet247.ro.
Actualizare – IPJ Maramures

In urma imaginilor aparute in spatiul public, politistii din Sighetu Marmatiei s-au sesizat din oficiu si au demarat activitati specifice in vederea clasificarii starii de fapt. A fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice si pana in acest moment au fost identificate o parte dintre persoanele implicate. Politistii continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs fapta.

Actualizare – CJSU Maramures

Referitor la incidentul produs in cursul zilei de astazi, in cartierul Independentei din municipiul Sighetu Marmatiei, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures este abilitat sa va comunice urmatoarele: politistii s-au sesizat din oficiu si au efectuat cercetari. Au fost identificate cinci persoane care nu au respectat prevederile ordonantei militare si care au fost sanctionate contraventionale cu suma de 10.000 lei. De asemenea, s-a intocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice.

Aproximativ 40.000 de pachete cu tigari de contrabanda depistate la granita cu Ucraina
Citeste
Manastirea dumbrava, casa pentru 130 de copii orfani si 80 de batrani abandonati de rude
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.