VIAtA DE COSMAR: Femeia ucisa pe strada Garii pastra dovezile cosmarului pe care-l traia intr-un jurnal (VIDEO)

Amenintata si terorizata timp de 12 ani, mama din Baia Mare care a fost ucisa in fata fetitei ei de numai trei ani pastra toate dovezile cosmarului pe care-l traia.

Fetita este in grija unui asistent maternal. Tatal copilului risca 25 de ani de inchisoare.
Femeia nota intr-un jurnal toate amenintarile fostului iubit. Voia sa-si recupereze copilul pe care judecatorii il incredintasera tatalui, asa ca la ultima intalnire a inregistrat discutia cu barbatul.

Fostul sot: Eu te-am avertizat, l-am avertizat si pe ala de tata-tau, daca nu va vedeti de treaba, o sa va asumati urmarile toti.

Iar urmarile au fost tragice pentru mama de 37 de ani. Femeia care isi vizita zilnic fetita incredintata de judecatori tatalui a fost gasita moarta in garsoniera inchiriata de fostul concubin.

Politistii banuiesc ca ar fi fost ucisa chiar sub ochii copilei de 3 ani.

Florina Metes, IPJ MM: Banuit de omor este fostul concubin al femeii in varsta de 47 de ani, fata de care s-a dispus masura internarii la spitalul din Sighetul Marmatiei.

Medicii psihiatri trebuie sa stabileasca daca barbatul a avut discernamant in momentul in care a ucis-o pe mama fiicei lui. Cu toate acestea, cunoscutii femeii spun ca tanara traia in teroare de ani de zile.

Colegele tinerei au presimtit o nenorocire si l-au sunat pe iubitul actual al acesteia. Barbatul a fost cel care a alertat politia.

La sosirea oamenilor legii, fostul concubin era cu fetita in fata blocului si a refuzat sa deschida usa garsonierei. Trupul neinsufletit al femeii a fost gasit in baie, dupa ce proprietarul locuintei a adus cheile de rezerva.

Fetita este in acest moment in grija unui asistent maternal. Asistentii sociali vor incerca sa gaseasca o ruda care sa aiba grija de ea. Daca va fi gasit vinovat, tatal copilului risca 25 de ani de inchisoare.

Articolul VIAtA DE COSMAR: Femeia ucisa pe strada Garii pastra dovezile cosmarului pe care-l traia intr-un jurnal (VIDEO) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Bilant ingrijorator. Numarul cazurilor noi de coronavirus ramane la nivelul din starea de urgenta: 411 in ultimele 24 de ore
Citeste
O fata a sarbatorit nota mare de la Evaluarea Nationala pana a ajuns in coma alcoolica la spital
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.