Vezi situatia drumurilor si a vremii astazi, 11 decembrie

BULETIN RUTIER  Vremea a fost in general inchisa. Cerul a fost mai mult noros si pe arii relativ extinse a plouat. La munte a nins. Cantitatea maxima de precipitatii cazuta a fost de 7.2 l/mp si a fost inregistrata la Firiza. Vantul a suflat slab la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta de pana la 43 km/h . Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 3 grade la Targu Lapus si 4 grade la Baia Mare, Ocna Sugatag.

Stratul de zapada, prezent local in zona montana, masura pana la 14 cm la Vf. Iezer.

La primele ore ale diminetii temperatura aerului era cuprinsa intre -1 grad la Ocna Sugatag si Sighetu Marmatiei, respectiv 1 grad in Baia Mare si Targu Lapus.

Carosabilul sectoarelor de drumuri nationale este curat si umed. Pe DN 18, in Pasul Prislop, se gaseste depus, intre km 156 si km 180, pe carosabil un strat de zapada framantata, cu grosimea de pana la 1 cm. Cerul este acoperit, vizibilitatea in trafic este buna. Angajatii sectiei de drumuri nationale au actionat cu 17 utilaje si au imprastiat 68 tone de sare.

Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: -2 grade la Cavnic, Ocna Sugatag si Petrova, -1 grad la Borsa si Sighetu Marmatiei, 0 grade la Targu Lapus, 1 grad in Baia Mare si Seini.

Vremea ramane si astazi apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Local, indeosebi seara si noaptea, vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 2 grade, iar cele minime intre -4 si -2 grade. Izolat vor fi
conditii de ceata.

Informatii furnizate de Institutia Prefectului – Judetul Maramures 

The post BULETIN RUTIER – Vezi situatia drumurilor si a vremii astazi, 11 decembrie appeared first on actualmm.ro.

Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.