Vezi pozitia oficiala a Serviciului Judetean de Medicina Legala Maramures

CAZUL DECEDATULUI DIN STATIA DE AUTOBUZ In urma cazului barbatului decedat gasit si lasat sa zaca ore intregi intr-o statie de autobuz din Baia Mare de catre autoritati, reprezentantii Serviciului de Medicina Legala Maramures revin cu un punct de vedere oficial.

Nu numai ca acestia nu neaga faptul ca mortul a fost lasat in mijlocul orasului, pe o banca, pentru ca angajatii de la Medicina Legala puteau veni doar dimineata sa il ridice. Mai mult, potrivit celor spuse de dr. Pintican Nicoleta, sefa institutiei, in Maramures, acest serviciu care ar trebui sa functioneze non-stop are un program de munca de… 6 ore pe zi. Fara weekend-uri. Va redam mai jos, integral, punctul de vedere emis de catre institutie:

"Avand in vedere solicitarea dumneavoastra de informatii, privitoare la incidentul din noaptea de 25/26 decembrie 2019, va transmitem urmatorul raspuns:

Incidentul petrecut in noaptea de 25/26 decembrie 2019 a fost unul regretabil, influentat si de contextul zilelor libere si a sarbatorilor. In acest moment, programul de lucru al autopsierilor angajati ai Serviciului Judetean de Medicina Legala este, potrivit legii, de luni pana vineri, timp de 6 ore, in intervalul orar 8:00 – 14:00 sau 7:00-13:00.

Inafara acestui program, autopsierii Serviciului Judetean de Medicina Legala din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris" Baia Mare, se ocupa de aducerea cadavrelor din Baia Mare si imprejurimi, la solicitarea politiei, pana la ora 20:00 . Vom face tot ceea ce ne sta in putinta ca, pe viitor, aceasta situatie sa nu se mai petreaca" a transmis seful Serviciului Medicina Legala Maramures, dr. Pintican Nicoleta, pentru VasileDale.ro.

ActualMM

Nu muriti dupa ora 20
Citeste
Liviu Dragnea, vizita neasteptata la Penitenciarul Rahova! Cine a venit la el de Craciun
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.