Vezi pe cine sustine deputatul dr. Viorica Chereches la alegerile pentru presedintia Romaniei

Adaugat in categoria NEWS ALERT
Actualizat

MARAMURES  Partidul National Liberal a dat startul campaniei electorale pentru presedintia Romaniei, in Baia Mare. Cu aceasta ocazie, dr. Viorica Chereches, deputat PNL de Maramures, transmite mesajul sau cu privire la alegerile pentru presedintia Romaniei.

"Partidul National Liberal a dat startul campaniei electorale pentru presedintia Romaniei in Baia Mare si ne asteapta o luna de munca sustinuta. Opozitia nu mai are nimic de pierdut si va actiona mai apasat decat in alte dati probabil, asa ca va indemn sa renuntati la orgolii personale pentru a ne indeplini un scop comun, Klaus Iohannis reales presedinte!

Fiecare membru al PNL Maramures este important, fiecare trebuie sa-si aduca partea lui de contributie in aceasta campanie, indiferent de pozitia pe care o are in partid.

Sunt un medic dedicat oamenilor si in aceasta campanie mi-as dori ca fiecare sa fie alaturi de noi pentru un tel comun: Klaus Iohannis presedinte, iar Partidul National Liberal sa guverneze Romania bine, respectand principiile liberale!", a fost mesajul deputatului dr. Viorica Chereches.

ActualMM

Comunitatile din Maramures, a doua cea mai mare suma primita la nivel national
Citeste
A fost lansat Monitorul preturilor la alimente. Cum pot compara romanii preturile din 1.700 de magazine din tara
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.