Vezi cum au fost posibile inundatiile din zona fostei centrale miniere din baia borsa

Cititorii nostri, stapanii nostri! Astazi am primit pe adresa redactiei noastre informatii si fotografii referitoare la un caz pe care l-am prezentat in data de 12 martie 2019. Atunci o locuinta din imediata apropiere a fostei Flotatii Centrale a fost inundata din cauza scurgerii de apa de pe versanti.

Redam in continuare integral informatiile primite de la cititorul nostru din Borsa.

"V-am trimis mai multe fotografii realizate in Baia Borsei, acolo unde in urma cu doua saptamani o gospodarie a fost inundata. Cum a fost posibil? Foarte simplu: prin furt. Din cauza ca au fost scoase a apei s-a produs asa ceva. Tevile si tuburile au fost furate de catre numitul Timis Dumitru zis Buric si ele se afla depozitate pe strada Energiei, cartier Baia Borsa, vis-a-vis de sediul firmei acestuia.

Aveti si fotografii.  Aceste tuburi se afla in proprietatea statului roman sau a societatii Remin si nu inteleg cum a fost posibil sa fie furate? Aceasta persoana care le detine acum le vinde la bucata. Pretul unui tub este intre 5.000 si 10.000 de lei, depinde de marime. Cunosc un borsean care a dat 8.000 de lei pe un astfel de tub. Oare autoritatile nu vor pune odata piciorul in prag. Toata lumea stie si nimeni nu face absolut nimic pentru a-l trage la raspundere. De ce? E simplu: are influenta mare pentru ca se ocupa cu exploatarea padurilor si nimeni nu se baga. Ba mai mult se lauda ca are si influenta printre politistii maramureseni" ne-a spus cititorul nostru.

Am decis sa va prezentam integral mesajul si fotografiile primite fara a face alte comentarii. Vom cere oficial detalii despre acest subiect autoritatilor competente si vom reveni cu raspunsurile acestora.

ACTUALIZARE – Un alt mesaj venit din Italia

Din partea unui alt cititor am primit un alt mesaj pe care il redam in totalitate. "Buna ziua. In legatura cu postarea dumneavoastra in legatura cu tuburile din Baia Borsa. Chiar eu personal am fost inchiriat de proprietarul locuintei respective Danci Petru pentru a scoate tuburile de fier pentru a le vinde la fier vechi. Nu am treaba nici cu unul doar cu proprietarul care cand i-am scos conductele nici nu m-a platit" a scris cititorul nostru.

CITESTE AICI:

ACTUALIZARE: Curte inundata in Baia Borsa din cauza apelor scurse de pe versanti

Contrabanda si urmarire ca in filme pentru ITPF Sighet
Citeste
O maramureseanca a fost implicata intr-un eveniment rutier soldat cu cinci persoane ranite
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.