Vezi cine sunt premiantii manifestarii Scriitorul Anului 2019

Zilele Culturale ale Municipiului Baia Mare au debutat in acest an cu manifestarea Scriitorul Anului 2019. In cadrul evenimentului, doua baimarence talentate si implicate in viata culturala a orasului au fost recompensate cu premii.

Este vorba despre prof.dr. Daniela Sitar – Taut, critic literar, care a primit Marele Premiu pentru Literatura pentru intreaga activitate literara si Diana Teodora Cozma, care a primit premiul Opera Prima, pentru activitatea literara si pentru promovarea tinerilor in viata culturala.

"In cadrul manifestarilor organizate cu ocazia Zilelor Culturale ale Municipiului Baia Mare ne-am intors atentia si aprecierea si catre scriitorii baimareni. Zilele Culturale au debutat cu manifestarea Scriitorul Anului 2019. Am avut onoarea sa oferim in acest an Marele Premiu pentru Literatura doamnei prof.dr. Daniela Sitar – Taut, critic literar, pentru intreaga activitate literara, pentru implicarea in viata culturala locala si pentru promovarea tinerelor talente prin organizarea de activitati literare in liceele din Baia Mare. Un al doilea premiu – Opera Prima – a fost acordat doamnei Diana Teodora Cozma, pentru activitatea literara si pentru promovarea tinerilor in viata culturala", spune Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare.

Premiile in valoare de 3.500 de lei au fost oferite de Municipiul Baia Mare.

 

ActualMM

La "scaldat" in pielea goala in fantana arteziana din parcul Mara
Citeste
La Seini, politistii au confiscat 170 mc material lemnos
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.