Vezi cine este tanarul decedat in tragicul accident de la sighetu marmatiei

Revenim cu informatii referitoare la tragedia produse azi noapte pe DN19 in cartierul sighetean Cearda. 

Prin primele informatii se pare ca soferul autoturismului BMW ar fi intrat in coliziune cu o autoutilitara. In urma impactului violent un tanar din Sapanta a decedat pe loc. Alti patru tineri au ramas incarcerati fiind preluati in stare grava de echipajele Ambulantei si SMURD.

Ce spune oficial politia?

Aseara, in jurul orei 21.00, pe strada Iapa din Sighetu Marmatiei s-a produs un accident de circulatie soldat cu decesul unei persoane si ranirea altor patru. Verificarile efectuate au relevat ca soferul, un tanar de 19 ani, nu a adaptat viteza intr-o curba deosebit de periculoasa, a pierdut controlul autoturismului si a intrat in coliziune cu o autoutilitara ce stationa in afara partii carosabile. In urma impactului, un pasager de 18 ani din Sapanta a decedat. Conducatorul auto si alti trei tineri, pasageri in autoturism, au suferit leziuni corporale. Soferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Pe pagina de socializare a tanarului mesajele curg fara incetare.

Pagina de facebook a tanarului invadata de mesaje de condoleante

"Ce e cu asta unde e Dumnezeu cand chiar avem nevoie de el. Nu de mult a murit un pieren drag si acuma altul! Ce credinta am mai putea avea noi dupa ce se intampla atatea. Teo era un baiat de milioane zambaret tot timpul foarte sociabil lucrator. Chiar merita asta? Unde e Dumnezeu in momentele astea?" a scris Vlad.

"Nu pot sa cred ca ai plecat atat de repede ! Toate se intampla intr-o secunda scurta si nu-ti dai seama! Sper ca Dumnezeu acolo sus sa aiba grija de tine! Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace suflet bland! Condoleante familiei! " scrie Andreea.

"Soarele vietii a apus pentru o finta atat de draga noua. In acest univers al tristeti ne raman stelele amintirilor care sa ne aline durerea. Teo ai fost un baiat minunat, o finta blanda, intelegatoare, si un om bun,nustiu cine o sa ne mai bine dispuna!Dar vei ramane printre amintiri! Drum bun spre cer Teo MonCondoleante familiei" scrie Ana-Maria.

"Cand timpul este pe sfarsite si o fiinta draga ne paraseste pentru totdeauna,soarele isi pierde caldura razelor sale,iar noi purtam doliul intunericului care ramane in urma ei.

Toti suntem distrusi si ne rugam pentru tine ca sa iti fie bine. Vei ramane mereu in sufletele noaste. ‘Prietenul din copilarie" scrie Teodora.

CITESTE SI:

VIDEO/FOTO: Cinci victime intr-un accident rutier produs la Sighet. Un mort si patru sunt incarcerati

VEZI AICI CINE ESTE SOFERUL:

VIDEO: AVEA PERMIS DE SASE LUNI: Soferul BMW-ului este in moarte cerebrala! Ceilalti sunt la reanimare si ortopedie

Un mort si patru raniti intr-un accident la Sighet
Citeste
Foto/video – patru masini distruse intr-o secunda de o groapa imensa aparuta pe dj183 la ferneziu
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.