Vezi ce s-a intamplat cu cateva momente inainte ca un sofer sa se dea peste cap cu masina pe dn1c, la recea

Regulile nu sunt facute ca sa fie incalcate! Cand conduceti autoturisme si din graba apasati prea tare pedala de acceleratie, ganditi-va ca nu sunteti singuri pe drum! Puteti rani sau ucide persoane nevinovate sau… ajungeti cu autoturismul la o alta destinatie.

Asa s-a intamaplat si in 14 martie cand un tanar de 26 ani a facut adevarate cascadorii pe sosea. Imagini video pe care le prezentam in exclusivitate sunt elocvente. Concluziile le trageti dumneavoastra. Pe inregistrarea camerei de bord se vede cum trei autoturisme efecuteaza depasiri riscate, pe linie continua in zona dintre Lapusel si Recea. Apoi, inainte de panta de la Recea, o alta depasire riscanta efectuata din scurt. Conform cititorului nostru, pe panta de la Recea trei autoturisme tineau unul dupa altul – un Golf, un Citroen si un BMW.

Intre Recea si Lapusel, acelasi cititor sustine ca soferul autoturismului VW Golf a efectuat o alta depasire riscanta – una fatala de aceasta data, fiindca tanarul de la volan, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul directiei de mers, a ajuns pe acostamentul din partea stanga iar autoturismul s-a rasturnat pe plafon.

Tanarul de la volan nu utiliza centura de siguranta in momentul producerii accidentului. Acesta a fost ranit si transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

VEZI AICI STIREA INITIALA:

ACTUALIZARE: Accident pe DN 1C, la Recea. O masina s-a rasturnat pe plafon. Ce spun politistii

12 societati comerciale verificate in targu lapus
Citeste
S-a apucat sa descarcerce gunoaiele din duba direct in strada
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.