Vezi care este starea drumurilor si a vremii in Maramures

BULETIN RUTIER 13 DECEMBRIE  Vremea a fost apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul a fost mai mult noros. Pe arii restranse, trecator, a nins slab. Cantitatea maxima de precipitatii inregistrata a fost de 1.2 l/mp la Cavnic. Vantul a suflat slab la moderat. Temperatura maxima a fost cuprinsa intre 1 grad la Ocna Sugatag si 6 grade in Baia Mare.

Stratul de zapada este prezent la munte si masura 14 cm la Vf. Iezer. Cel mai rece in cursul noptii a fost in Pasul Gutai,-6 grade Celsius  La primele ore ale diminetii temperatura aerului era cuprinsa intre -3 grade la Ocna Sugatag si -1 grad la Targu Lapus, Baia Mare, Sighetu Marmatiei.

Vizibilitatea este redusa de ceata, sub 100 de metri, pe DN 18, in Pasul Prislop. Carosabilul sectoarelor de drumuri nationale este curat si umed, cu exceptia DN 18, in Pasul Prislop, unde intre km 160 si km 180 se gaseste depusa pe partea carosabila un strat de zapada framantata, cu grosimea de pana la 1 cm. Angajatii sectiei de drumuri nationale au actionat cu 17 utilaje si au imprastiat 98 tone sare.

Cerul este acoperit si ninge/fulguieste pe toate sectoarele de drumuri nationale. Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: -4 grade la Borsa, Ocna Sugatag, Viseu de Sus, Sighetu Marmatiei si Petrova; -3 grade la Cavnic-2 grade in Baia Sprie, -1 grad Celsius la Targu Lapus, 0 grade in Baia Mare.

Vremea ramane, conform meteorologilor, apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, temporar noros ziua si in prima parte a noptii, cand local indeosebi la munte, va ninge slab. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 1 grad, iar cele minime intre -6 si -3 grade.

 

Informatii furizate de Instututia Prefectului – Judetul Maramures

 A vrut sa-si intalneasca iubirea de pe internet, dar a fost asteptat de trei barbati
Citeste
Furnizarea apei, sistata temporar pe o strada din Sighet
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.