Vezi baimarenii din diverse domenii importante care au fost distinsi cu medalii pentru contributia lor in comunitate

GALA PREMIILOR DE EXCELENTA BAIA MARE  Vineri, 14 februarie 2020, a avut loc Gala Premiilor de Excelenta ale Municipiului Baia Mare. Evenimentul organizat de primarul Catalin Chereches si Consiliul Local al municipiului Baia Mare a fost gandit ca un gest de multumire si apreciere pentru baimarenii care isi dedica viata si activitatea profesionala comunitatii baimarene.

Prin Gala Premiilor de Excelenta ale Municipiului Baia Mare cei nominalizati au primit in mod simbolic o medalie de recunoastere a meritelor, pentru ca prin activitatea lor aduc plus valoare comunitatii noastre, participand activ la dezvoltarea orasului, la bunastarea comunitatii sau pentru ca ne reprezinta cu succes in diverse domenii de activitate.

"Este foarte important sa le spunem oamenilor, in general, Buna ziua si Multumesc. Aceasta Gala e menita in primul rand celor care de foarte multe ori in tacere fac ceva pentru oameni si pentru Baia Mare. Carora de multe ori le spunem Buna ziua, dar poate prea rar Multumesc. Am invatat ca intotdeauna trebuie sa ai rabdare, mai ales pentru ce vine bine in sufletul tau sa se transfere tot bine inspre comunitate. Am invatat ca trebuie sa fii generos indiferent de emotiile personale pe care le ai. Sa ii privesti pe baimareni cu zambetul pe buze chiar daca ai sufletul macinat de suparare si sa nu iti pierzi niciodata entuziasmul cu care te daruiesti comunitatii. Totul se face cu dragoste atunci cand iubesti orasul si comunitatea", a declarat primarul Catalin Chereches.

Au fost distinsi cu medalii nu doar personaje binecunoscute din mediul de business, administratie, cultura, sanatate, insa si tineri sau ecologisti care prin activitatea si dedicarea lor sunt un exemplu pentru noi toti

"Le multumesc celor care sunt inima administrativa a acestui oras, aparatul de specialitate al Primariei, tot ceea ce inseamna structura administrativa a municipiului Baia Mare, celor care coordoneaza intreg sistemul de invatamant, celor care administreaza serviciile publice locale, celor care fac eforturi in societatile comerciale care sunt in subordinea Consiliului Local pentru modul in care se implica, se dedica si fac ca baimareanul sa aiba o calitate a vietii cat mai ridicata si sa evolueze pentru noi toti nivelul la care ne dorim sa traim. Asta nu doar pentru noi, ci si pentru cei care vin in urma noastra. Imi manifest respectul si aprecierea si pentru cei care au construit acest oras si le multumesc celor care sunt in Consiliul de Onoare al Municipiului Baia Mare, oameni care s-au dedicat acestei comunitati, aratand ca viata si activitatea lor sunt puse in slujba cetateanului. Sunt pentru noi un adevarat exemplu.

Le multumesc tuturor partenerilor nostri din institutiile deconcentrate, din diverse structuri care asigura ordine si echilibru in societatea baimareana. Le multumesc si parlamentarilor si celor care ne reprezinta la nivel national in diverse institutii ale statului. Un mare multumesc si celor care sunt cu adevarat coloana vertebrala a comunitatii noastre, societatea civila, structurile nonguvernamentale din zona de cultura, tineret, culte, social, dar in special cu cea ce ne mandrim de foarte multi ani in orasul nostru, sportul. Si, chiar daca mentionez acest lucru la final, motorul comunitatii noastre, societatile comerciale, cei care genereaza dezvoltare economica si pun painea pe masa baimarenilor. Ii felicit pe toti cei nominalizati, fiecare merita distinctia primita, alaturi de un sincer Multumesc", a mai spus Catalin Chereches.

Regasiti mai jos lista baimarenilor distinsi in cadrul Galei Premiilor de Excelenta ale Municipiului Baia Mare:

EDUCATIE

Petrica Claudiu Pop Sitar
Ana Lucretia Moldovan
Anca Minodora Costin – Hendea
Flavia Zah
Lucian Stoian

CULTURA

Mircea Bochis
Valentin Muste
Walter Ubelhart
Ecaterina Janeta Ciocan
Claudiu Pintican
Cantemir Hausi

CULTE

Pastorul Nelu Filip
Preotul Albu Cristinel
Protopopul Szmutku Robert
Preotul Vasile Fodorut

DEZVOLTARE ECONOMICA

SC Electro Sistem SRL
SC Ferma Zootehnica SRL
PGA Electronic SRL
SC Ramira SA
Blachotrapez SRL
SC Construrom SA

SANATATE

dr. Marius Branduse
dr. Carmen Sima
dr. Viorica Titirca
dr. Alexandru Somesan
dr. Bogdan Timis

JURIDIC

Radu Stef
Mihai Pop – Cerneanu
George Bogdan Firizan

CONSTRUCTII SI ARHITECTURA

Ildiko Mitru
Emil Costin
Oksana Florescu
Ionut Filip

ORDINE PUBLICA SI SIGURANTA CETATENILOR

Comisar sef Sironka Florin
Comisar sef Liviu – Constantin Grozavu
Lt. col. Ioan Ionita Sirb
Maior Petru Marcel Floristeanu

ECOLOGIE

Silvia Pop
Mira Lobontiu
Carol Blavenstein
Victor Vaum
Maftei Lesan
Deak Laszlo

ADMINISTRATIE

Radu Bolchis
Carmen Pop
Rodica Brad
Eleonora Ghete
Lia Augustina Muresan

SOCIAL

Florian Salajeanu
Andrada Craciun
Ioan Roman
Loredana Mihaly

TINERET

Diana Sabo
Denis Lazar
Bianca Tatar
Andras Farkas

SPORT

Minaur
Echipa de rugby CSM Stiinta Baia Mare
Natalia Iocsak
Leontin Pop
Dan Goron

MASS MEDIA

Vasile Ilut
Ana Soltz
Nicolae Teremtus
Anamaria Avram
Adrian Ioan Marchis
Nicolae Goja
Mica Svab
Dan Parcalab

ActualMM

Barbat gasit mort in paraul Botoaia, in Viseu de Sus
Citeste
Unde vor fi amplasate aparatele radar duminica, 16 februarie, pe drumurile din Maramures
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.