VESTE BUNA: SUBSTATIA DE AMBULANtA LA POIENILE DE SUB MUNTE

Dupa demersuri indelungate, incepand de luni, 1 iunie 2020, in localitatea Poienile de Sub Munte functioneaza statia de ambulanta avand ca scop acordarea masurilor de prim ajutor pentru locuitorii comunei Poienile de Sub Munte si localitatile invecinate de pe Valea Ruscovei, Repedea si Ruscova.

Activitatea Substatiei de ambulanta Poienile de Sub Munte va fi coordonata de Serviciul Judetean de Ambulanta Maramures prin serviciul 112.

“Vreau sa aduc multumiri pe aceasta cale conducerii SAJ Maramures, DSP Maramures, Spitalului Orasenesc Viseu de Sus si Centrului de Sanatate Poienile de Sub Munte, iar in final sa nu uitam de niste cuvinte intelepte: Sanatatea este darul cel mai frumos si mai bogat pe care natura stie sa-l faca (Michel de Montaigne). Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea (Hipocrate – parintele medicinei)”, spune primarul Comunei Poienile de Sub Munte, Stefan Oncea.

Articolul VESTE BUNA: SUBSTATIA DE AMBULANtA LA POIENILE DE SUB MUNTE apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

VIDEO EXCLUSIV - INCONSTIENT LA VOLAN: Bea bere, canta si conduce fara centura pe strazile din Baia Mare
Citeste
GALERIE FOTO: Coliziune pe Bd. Republicii. O victima dusa la spital
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.