Urmarit de politie din recea, un sofer s-a infipt cu masina intr-un parapet metalic din satulung

Un accident de circulatie s-a produs in urma cu putin timp pe drumul national 1 C Baia Mare – Dej, la intrarea in localitatea Satulung.

Din primele informatii soferul unui autoturism circula dinspre Baia Mare spre Dej, iar intr-o curba deosebit de periculoasa la stanga nu a adaptat viteza si s-a infipt in parapetul metalic de protectie de pe marginea drumului.

Acesta pur si simplu a strapuns vehiculul.

In urma impactului violent soferul a fost ranit, fiind preluat de un echipaj SMURD.

Politistii sunt la fata locului si au deschis o ancheta. Traficul rutier se desfasoara pe un singur sens.

ACTUALIZARE

Conform informatiilor furnizate de politisti, conducatorul auto a fost urmarit din Recea, unde nu a oprit la semnalele politistilor pentru un control de rutina. A fost urmarit de echipajul de politiei 15 kilometri pe traseul Recea – Lapusel – Satulung. Acesta nu detinea permis de conducere si se afla si sub influenta bauturilor alcoolice .

In momentul producerii accidentului in autoturism erau trei pasageri si conducatorul auto. Pasagerul din dreapta spate a fost pur si simplu scos de parapetele metalic care a strapuns autoturismul pe haionul din spate si aruncat cu bancheta direct pe partea carosabila. El a fost transportat in stare grava la spital.

Mai mult, in momentul urmaririi politistii au incercat sa opreasca autoturismul insa cel de la volan la un moment dat a tras de volan stanga incercand sa scoata autospeciala de politie de pe sosea.

Ancheta este in plina desfasurare.

SOFER URMARIT SI LA FARCASA

Un alt caz asemanator s-a petrecut pe drumul judetean Baia Mare – Zalau, pe raza localitatii Farcasa. Acolo un echipaj al politiei a urmarit un autoturism al carui sofer nu a oprit la semnalele regulamentare ale politistilor. Acestia au reusit sa opreasca vehicul urmarit dupa numai cativa kilometri.

coduri rosu si portocaliu
Citeste
Unde vor fi amplasate aparatele radar duminica, 09 februarie, pe drumurile din Maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.