Urmarire cu politisti si tanar rupt de beat si cu permisul anulat

TERIBILISM IN BAIA MARE  Un tanar din Baia Mare, care avea permis de conducere anulat si 0,94 mg/l alcool pur in aerul expirat, a urcat la volanul unui autoturism si a acrosat un alt autovehicul. Acum este retinut pentru 24 de ore si cercetat in cadrul dosarului penal intocmit pe numele sau.

Sambata seara, in jurul orei 21:30, politistii au intervenit in localitatea Satu Nou de Sus, unde se aflau conducatorii a doua autoturisme care au fost implicate intr-un accident rutier, pe strada Vasile Lucaciu din municipiul Baia Mare.

Verificarile efectuate au relevat ca un baimarean de 28 ani, care a condus autoturismul pe strada Vasile Lucaciu, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulatie, de pe banda intai pe banda a doua si a acrosat un autoturism condus regulamentar pe banda a doua, in aceeasi directie de mers, de un baimarean de 34 ani.

Tanarul de 28 de ani nu a oprit la locul accidentului, motiv pentru care a fost urmarit de conducatorul autoturismului  acrosat pana in Satu Nou de Sus.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris"  Baia Mare, unde i s-au prelevat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. In urma verificarilor s-a constatat ca acesta are permisul de conducere anulat din anul 2017.

In baza probatoriului administrat, tanarul a fost retinut ieri pentru 24 de ore si urmeaza a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului si conducere de autoturism cu permisul anulat.

 

Informatii furnizate de IPJ Maramures

Institutia Prefectului cere incetarea mandatelor viceprimarului din Baia Mare, Noemi Vida si a primarului din Sapanta, Gheorghe Stan
Citeste
Olandezul suspectat ca a rapit si a ucis fetita de 11 ani s-a sinucis
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.