Urmarire ca-n filme pe soselele din maramures

Duminica, 7 aprilie, doi conducatori auto au fost urmariti in trafic intrucat nu au respectat semnalele regulamentare de oprire efectuate de politisti.


Este vorba despre un barbat din comuna Caseiu, judetul Cluj, care a fost urmarit aproximativ un 1km de politistii Sectiei 7 Suciu de Sus. Autoturismul condus de acesta a fost oprit pe o ulita din localitatea Suciu de Sus, iar conducatorul auto si pasagerul, care au fugit pe camp spre o padure, au fost prinsi si imobilizati de politisti. S-a constatat ca cel de la volan avea o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur in aerul expirat si va fi cercetat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Al doilea conducator auto care nu a oprit la semnalele politistilor a fost urmarit de politisti din Baia Mare pana in Baia Sprie si s-a constatat ca acesta a fugit de politie pentru ca avea expirata autorizatia de circulatie provizorie. Este vorba de un tanar de 23 de ani din Baia Sprie, pe numele caruia politistii au intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neinmatriculat.

***

Un dosar penal nu i-a fost de ajuns

Un baimarean in varsta de 30 de ani a fost depistat sambata seara de politistii Sectiei 3 Farcasa, conducand prin localitate sub influenta bauturilor alcoolice. Intrucat a refuzat testarea cu aparatul etilotest si prelevarea de probe biologice de sange, politistii i-au intocmit dosar penal si i-au retinut permisul de conducere in vederea suspendarii.
Duminica dimineata insa, politistii baimareni l-au depistat la volanul unui alt autoturism, pe strada Europa din municipiu. Astfel ca i-au intocmit un nou dosar penal, pentru conducere fara permis.

***

Condamnat pentru infractiuni rutiere

La data de 04 aprilie a.c. Judecatoria Baia Mare a emis pe numele unui barbat de 41 de ani din municipiu, un mandat de executare a pedepsei de de 2 ani si 6 luni pentru comiterea de infractiuni rutiere. La data de 7 aprilie acesta a fost depistat de politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale – Biroul Urmariri si a fost depus in Penitenciar.

***

Accident rutier cercetat de politisti

Ieri, 07 aprilie, la ora 14.05, intre localitatile Dumbravita si Grosi, a avut loc un eveniment rutier in urma caruia o persoana a fost ranita grav.
Din primele cercetari s-a stabilit ca o femeie in varsta de 33 de ani, care conducea un autoturism dinspre Dumbravita spre Grosi, nu adapteaza viteza intr-o curba la dreapta, pierde controlul directiei de deplasare, paraseste partea carosabila si se rastoarna pe plafon.
In urma accidentului o minora in varsta de 9 ani, pasagera in autoturism, a fost ranita grav si a fost transportata la spital, unde a ramas internata pentru acordarea de ingrijiri medicale. Si conducatoarea auto a fost transportata la spital insa nu a necesitat internarea.
Aceasta a fost testata cu aparatul etilotest si a rezultat ca nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Dosarul Revolutiei, trimis in judecata dupa 30 de ani
Citeste
30 de permise suspendate in maramures in actiunea t
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.