Urmarire ca-n filme, cu strazi blocate de masini de politie in baia mare

Politistii baimareni au urmarit azi noapte un sofer care nu ar fi oprit la semnalele regulamentare ale acestora.

Imediat s-a trecut la urmarirea acestuia iar in zona intersectiei strazii Motorului cu strada Margeanului mai multe echipaje de politie au blocat pur si simplu strada.

Asa au reusit sa il opreasca pe sofer. Acesta nu avea asupra lui declaratie completata conform ordonantelor militare in vigoare si nici nu avea vreun motiv temeinic sa iasa dupa miezul noptii din casa.

ACTUALIZARE – CSJU MARAMURES

Informare de presa Politistii baimareni aflati in misiune aseara au procedat la oprirea regulamentara pentru verificari a unui autoturism care se afla in trafic pe raza municipiului resedinta de judet. Conducatorul auto nu a oprit autoturismul la semnalele regulamentare si si-a continuat deplasarea. Politistii au trecut la urmarirea si oprirea autoturismului pe o strada. In acesta se aflau trei persoane care aveau asupra lor actele de identitate, permisul de conducere si certificatul de inmatriculare al autoturismului, dar nu au putut justifica prezenta in trafic si nu au detinut declaratii pe propria raspundere. Pentru nerespectarea prevederilor Ordonantei Militare nr.3/2020 cu privire la interzicerea parasirii locuintei/gospodariei, cele trei persoane au fost sanctionate contraventional.

Comenteaza cu Facebook

Guvernul cumpara scannere termice cu livrare in 80 de zile si Primaria Sector 1 masti chirurgicale cu 5 lei bucata
Citeste
459 – incendiile distrug padurile! maramuresul este pe locul 3 in romania
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.