URMARE RAPIRE: Fata de 17 ani rapita din Borsa a fost gasita in Arad

Se revoca urmarirea minorei Adam Corina Andreea. Aceasta a fost gasita de politisti, nevatamata, in judetul Arad, anunta IPJ.

Politistii continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care aceasta a disparut si clarificarea starii de fapt, urmand a fi dispuse masuri legale in functie de cele constatate.

Activitatile specifice au fost realizate in cooperare cu politistii din cadrul inspectoratelor judetene de politie Arad, Bihor, Cluj, Directiei de Investigatii Criminale, Unitatea Centrala de Analiza a Informatiilor si Directiei de Operatiuni Speciale.

“La data de 20 iunie a.c., I.P.J. Maramures a emis o alerta de rapire a unui minor.

Astfel ca, politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul I.P.J. Arad au desfasurat activitati specifice, iar in urma investigatiilor efectuate, astazi 21 iunie a.c., au depistat-o pe raza localitatii Siria.

Aceasta a fost gasita nevatamata si se afla in custodia politistilor Postului de Politie Siria, urmand a fi preluata de un echipaj de politie din cadrul S.I.C. – .I.P.J.MM.

Politistii continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care aceasta a disparut si clarificarea starii de fapt, urmand a fi dispuse masuri legale in functie de cele constatate“, comunica IPJ Arad.

Articolul URMARE RAPIRE: Fata de 17 ani rapita din Borsa a fost gasita in Arad apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Incepe bacalaureatul: 4.020 absolventi din Maramures vor sustine examenul
Citeste
ACTUALIZARE/ ALERTA IN MARAMURES – Adolescenta de 17 ani rapita a fost gasita
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.