Urbis reia vanzarea de abonamente pentru cetatenii localitatilor invecinate cu municipiul Baia Mare

ANUNT DE INTERES. COMUNICAT DE PRESA  La initiativa primarului Municipiului Baia Mare, Dl. Catalin Chereches, presedintele Zonei Metropolitane Baia Mare, in data de 30 mai 2019, s-a desfasurat sedinta extraordinara a Adunarii Generale a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara <Zona Metropolitana Baia Mare>, la care au participat primarii unitatilor administrativ-teritoriale membre, direct implicate in serviciul de transport public local de calatori din Zona Metropolitana Baia Mare, respectiv Municipiul Baia Mare, Orasul Tautii Magheraus si Comunele Recea, Grosi, Dumbravita si Sacalaseni.

Unul din punctele de interes de pe ordinea de zi, s-a referit la identificarea unor solutii pentru deblocarea masurii luate de operatorul de transport public S.C. URBIS S.A., de a suspenda vanzarea de abonamente de calatorie incepand cu luna iunie 2019, pe raza Orasului Tautii Magheraus si a Comunelor Grosi, Dumbravita si Sacalaseni, ca urmare a intarzierii aprobarii de catre aceste unitati administrativ-teritoriale a noului Contract de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de calatori.

In urma demersurilor efectuate de catre primarii unitatilor administrativ-teritoriale din Zona Metropolitana Baia Mare, cu sprijinul primarului Catalin Chereches, operatorul S.C. URBIS S.A. va relua vanzarea de abonamente de calatorie catre cetatenii din cadrul acestor localitati, evitandu-se totodata, suspendarea de catre operator a serviciului de transport public.

De asemenea, in cadrul sedintei au fost aprobate si situatiile financiare ale operatorului de transport public S.C. URBIS S.A. pentru anul 2018, precum si Bugetul de venituri si cheltuieli pentru anul 2019.

Cinci tineri din Somcuta Mare, cercetati pentru furt calificat, dupa ce au sustras dintr-o casa un ceas si un televizor
Citeste
Interviu cu Mihai Fratila, episcopul de Bucuresti al Bisericii Greco-Catolice, despre cei sapte episcopi greco-catolici martiri care vor beatificati la Blaj
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.