Unul si-a agresat mama, celalalt, sotia

Cand iubesti, nu lovesti! Cand respecti, nu il supui pe celalalt! Politistii maramureseni iau aproape zilnic contact cu oameni care sufera ca urmare a faptelor de violenta domestica. Povestile unor relatii bazate pe abuz trebuie incheiate!

Ieri, 26 noiembrie, politistii Sectiei 3 Politie Rurala Farcasa au fost sesizati cu privire la comiterea unei fapte de violenta domestica. O femeie de 75 de ani, din comuna Bicaz, a relatat ca a fost agresata si amenintata de fiul sau, pe fondul consumului de alcool. Pentru protejarea victimei, pe numele agresorului, in varsta de 48 de ani, a fost emis ordin de protectie provizoriu. Totodata, politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de violenta in familie.

Tot ieri, o femeie i-a sesizat pe politistii Sectiei 4 Politie Rurala Leordina ca sotul sau provoaca scandal la domiciliu. Deplasati de urgenta la fata locului, politistii au constatat ca un barbat de 46 de ani, care se afla sub influenta bauturilor alcoolice, a provocat distrugeri in locuinta si si-a amenintat sotia si cei doi copii. Totodata politistii au stabilit ca agresorul a incalcat un ordin de protectie emis de Judecatoria Viseu de Sus. In cauza a fost intocmit dosar penal si se desfasoara cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de amenintare si nerespectarea hotararilor judecatoresti.

O tanara, care transporta cu autoturismul material lemnos, oprita de politisti
Citeste
Sofer roman de TIR, prins cu 48 de migranti in remorca
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.