Unul pentru violenta in familie, altul pentru infractiuni contra sigurantei circulatiei pe drumurile publice

Politistii din Viseu de Sus au pus ieri in aplicare doua mandate de executare a pedepsei inchisorii. Intr-un caz este vorba despre un barbat de 38 de ani condamnat la 4 ani de inchisoare pentru comiterea infractiunii de violenta in familie.


Al doilea este un tanar de 28 de ani care figura Urmarit National, intrucat in luna ianuarie a acestui an a fost condamnat la un an de inchisoare pentru infractiuni contra sigurantei circulatiei pe drumurile publice.
Cei doi au fost depusi in Penitenciarul Baia Mare in vederea executarii pedepsei.

La furat de bauturi alcoolice, in Somcuta Mare

La data de 19 mai a.c. politistii din Somcuta Mare au fost sesizati, prin plangere, despre faptul ca persoane necunoscute au patruns fara drept, prin fortarea usii de acces, intr-un imobil de pe strada Miresului si au sustras 8 sticle cu bauturi alcoolice, cauzand un prejudiciu de 1000 lei.
In urma cercetarilor efectuate, politistii au identificat persoanele banuite de comiterea faptei si au recuperate 70% din prejudiciu.
Patru tineri cu varste intre 14 si 24 de ani din oras sunt cercetati acum pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

Dosar penal pentru o maramureseanca de 61 de ani, prinsa la volan sub influenta bauturilor alcoolice
Citeste
Barbat din oncesti, trimis in judecata pentru infractiunea de raspandire a bolilor la animale si plante
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.