Unul in huedin, celalalt la turda

Noaptea trecuta, in jurul orei 04.20, politistii din cadrul Politiei orasului Huedin au depistat un barbat de 26 de ani, din Barsana, timp ce conducea un autoturism pe strada Ecaterina Varga din orasul Huedin, desi se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Testarea cu aparatul etilotest a evidentiat o concentratie de peste 0,55 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care cel in cauza a fost condus la o unitate medicala unde i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Politistii din cadrul Politiei municipiului Turda, Biroul Rutier, au depistat ieri un barbat de 33 de ani, din Borsa, care a condus autoturismul pe raza municipiului Turda, desi se afla sub influenta alcoolului.

Cel in cauza a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o concentratie de peste 0,50 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul a fost condus la unitatea medicala pentru recoltarea probelor biologice de sange.

In ambele cauze se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, fapta prevazuta si pedepsita din Codul penal.

Seful STS si-a dat demisia, dupa crimele de la Caracal
Citeste
Un sighetean continua sa practice taximetria, desi este anchetat pentru viol
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.