Unui politist local i-a fost dislocat umarul

Totul s-a petrecut azi noapte, pe Bd. Unirii din Baia Mare, in fata unui non-stop, in urma unii apel la 112. Un barbat a reclamat faptul ca mai multe persoane fac galagie si consuma alcool in strada. La fata locului s-a deplasat un echipaj de politie locala.

In momentul in care au vrut sa-i legitimeze, cei in cauza au refuzat, ba mai mult, au devenit recalcitranti, chiar sarind la oamenii legii.
Acestia au incerc sa-i imobilizeze, doar ca in incaierare unui politist i-a fost dislocat umarul, astfel ca a fost nevoie sa se deplaseze la spital, ulterior la Politia Municipiului Baia Mare, unde sa intocmit dosar penal pentru ultraj.

Actualizare

"La Poli’ia Municipiului Baia Mare s-au prezentat un echipaj al Politiei Locale si un barbat de 32 de ani. Agentii au declarat ca barbatul a provocat scandal si a lovit in fata pe unul dintre ei. Colegii mei au au intocmit dosar pentru pentru ultraj, pe care l-au inaintat pentru solutionare Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare", declara Florina Metes, purtator de cuvant IPJ Maramures.

Foto arhiva

Vremea si drumurile in 18 februarie
Citeste
Lectii deschise ale pompierilor maramureseni in scolile din judet. Elevii vor invata ce trebuie sa faca in situatii de urgenta
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.