Unitati economice care detin jocuri de noroc, de pe raza orasului seini, in atentia politistilor

La data de 6 iunie a.c., politistii din Seini au actionat pe raza orasului pentru verificarea respectarii prevederilor privind modul de interventie al agentilor de la firmele specializate de paza si a prevederilor Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor.

In cadrul actiunii, au fost verificate cinci societati comerciale din Seini, care detin jocuri de noroc, si pentru neregulile constatate au fost aplicate trei sanctiuni contraventionale.
Valoarea amenzilor aplicate a fost in valoare de 5.000 de lei.

Activitati de combatere a comertului ilicit – 50 agenti economici verificati de politisti

Politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au actionat pe raza municipiului Baia Mare, pentru descoperirea si combaterea faptelor ilicite in domeniul evaziunii fiscale, protejarea populatiei impotriva actelor de comert ilicit cu produse legume-fructe si asigurarea unui climat de ordine publica.
In cadrul actiunii au fost verificati 50 de agenti economici, care ofereau spre vanzare bunuri alimentare si nealimentare.
Au fost aplicate 14 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 86.000 de lei, conform Legii 12/1990 si O.UG. 28/1999.
Totodata, in urma activitatilor, au fost confiscate 480 kg legume, mai multe produse de panificatie si produse din carne, ce urmau a fi comercializate ilegal.

La 19 ani, trei infractiuni rutiere grave intr-o singura seara
Citeste
A smuls telefonul mobil de la un minor
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.