Unirea seini – sport team baia mare 4-4

Partida dintre Sport Team Baia Mare si Unirea Seini s-a disputat vineri, 21 iunie, pe terenul din Seini, cei de la Sport Team terminand meciul din nou cu un rezultat de egalitate, a-l patrulea din aceasta stagiatura.

In prima repriza, echipa din Baia Mare nu si-a gasit cadenta, in aparare fiind o degringolada totala, insa cu toate ca au ratat doua ocazii clare de a marca, pana la pauza, au fost condusi cu 3-0, prin golurile marcate de Artur Crisan, Marian Campan si Ionut Ghertan.

In partea a doua a meciului, baimarenii, "mustruluiti" bine de Ioan Marchis, antrenorul echipei, reusesc sa marcheze, trei goluri prin golgeterul echipei Bogdan Birle, "servit" foarte bine pe contraatac de catre Rares Pop-Popescu, Bogdan Trif si Cristian Barbos, si astfel, scorul devine 3-3, min.75.

Pana la finalul jocului ambele echipe mai inscriu cate un gol, primii sunt gazdele, in min. 80, prin Nae Morariu, , iar oaspetii prin acelasi Bogdan Birle, in min. 87, si astfel jocul se incheie in mod echitabil, in special pentru cei de la Sport Team.

La finalul meciului, jucatorul Sergiu Fagi, de la Sport Team, a fost recompensat de catre conducerea clubului, cu o diploma, pentru inscrierea golului cu nr. 500, in contul echipei..

Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Adrian Maris si Gabriel Pante.

Echipele: Unirea Seini: Darian Foltos, Bogdan Tentea, Laurentiu Cozma, Marius Boje, Costel Bura, Ovidiu Horotan, Adrian Campan, Alin Cioban, Marin Paizos, Stefan Craciun, Ionut Ghertan, Vasile Czompa, Artur Crisan si Nae Morariu.Antrenor Stefan Craciun.

Sport Team: Darius Mihut, Edy Costin, Florin Frent, Gheorghe Mateas, Vasile Terec,  Marius Cardos, Daniel Gheighis, Marian Sabadas, Mario Bela, Sergiu Fagi, Marius Hindli, Cristian Barbos, Rares Pop-Popescu, Gavrila Alin, Bogdan Trif, Florin Florea si Bogdan Birle. Antrenor Ioan Marchis.

Masuri pentru desfasurarea transportului masei lemnoase pe drumurile publice din judet
Citeste
Romania s-a calificat in semifinalele Campionatului European U21 si la Jocurile Olimpice de la Tokyo
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.