Unei angajate a upu-smurd de la spitalul judetean baia mare i s-a facut rau la serviciu in noaptea de revelion

Angajatii de la UPU-SMURD a Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare sunt in doliu. La fel si angajatii de la Serviciul Judetean de Ambulanta Maramures. Unei angajate a UPU i s-a facut rau in noaptea de Revelion in timp ce era de garda si a intrat imediat in coma.

"In noaptea de revelion la ora 23:55 i s a facut rau in timpul serviciului. A tot intrat in coma. Anevrism cerebral. Au dus-o repede la Cluj, dar nu au primit-o. Nu au primit-o nici la Tg. Mures.

Dupa 16 ore a ajuns saraca cu ambulanta la Iasi. Intr-o lume normala, trebuia sa vina avionul dupa ea si in maxim trei ore putea sa fie in sala de operatie, nu dupa 20 de ore. Din nou sistemul nu a functionat" este mesajul primit din partea unui angajat al sistemului medical romanesc.

Sunt 450 km intre Baia Mare si Iasi, conform site-ului distante.ro

Ce spun autoritatile

Colega noastra a ajuns la Cluj Napocacu un echipaj SMURD, dar dimineata am fost sunata de echipaj ca nu o pot primi pentru ca nu au posibilitatea sa intervina chirurgical. Imediat am luat legatura la Targu Mures insa acolo nu aveau medici de garda. Apoi, eu personal am vorbit la Iasi si ne-au spus sa o trimitem. In zona Moldovei vremea nu permitea elicopterului SMURD sa zboare. Din acest motiv am decis sa o trimitem rapid cu un echipaj medical al Ambulantei la Cluj Napoca iar de acolo la Iasi" ne-a declarat in exclusivitate Sorina Pintea, manager al Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare.

foto: facebook.com

Sorana Mihaela a muncit peste 20 de ani la Unitatea Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare. In semn de pretuire si respect, colegii acesteia de la Spitalul Judetean dar si de la Ambulanta Maramures sunt in doliu.Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

O femeie, presedinte al unei filiale USR timisene, a batut o tanara, care a acuzat-o ca i-a furat pantofii
Citeste
Volei. Divizia A1. Stiinta Explorari Baia Mare incepe anul pe teren propriu
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.