Un traficant de droguri din Maramures, prins de politisti in Satu Mare

FILAT SI ARESTAT  Un barbat, in varsta de 31 ani, din judetul Maramures, a fost arestat preventiv pentru o perioada de 30 de zile, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce incerca sa vanda pastile de ecstasy in municipiul Satu Mare.

Activitatea traficantului a fost monitorizata timp de cateva saptamani, iar in dupa-amiaza zilei de luni, 7 ianuarie, in jurul orei 16.30, politistii au organizat un flagrant. Astfel, masina in care se afla traficantul a fost inconjurata de echipajele de anchetatori, iar barbatul a fost incatusat si dus la audieri. Asupra barbatului s-au gasit 36 de pastile de ecstasy, pe langa cele 63 pe care acestea le vanduse investigatorilor sub acoperire in timpul tranzactiilor autorizate.

In urma interogatoriului care s-a derulat la sediul DIICOT Satu Mare, barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, iar marti a fost prezentat judecatorului de drepturi si libertati de la Tribunalul Bhor, care a emis pe numele lui un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Actiunea de prindere in flagrant fost realizata de un echipaj  complex din care faceau parte politisti ai Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate si Antidrog Satu Mare si ofiteri ai Brigazii de Operatiuni Speciale, sub supravegherea unui procuror al DIICOT Oradea.

 

Sursa: PortalSM

FOTO: Ansamblului Folcloric studentesc NORD al Centrului Universitar Nord din Baia Mare a fost prezent la Festivalul Datinilor si Obiceiurilor de Iarna "Zestrea Oasului" din Negresti-Oas
Citeste
Cum puneau procurorii DNA Oradea la cale "linistirea" unor judecatori incomozi
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.