Un tir a intrat in masina care circula in fata sa

Un accident rutier a avut loc in cursul zilei de ieri pe DN1C Baia Mare – Dej, pe raza localitatii Buciumi .

Din primele informatii se pare ca soferul unui autotren nu a pastrat distanta de siguranta fata de autoturismul Mercedes care circula in fata sa. Cand soferul Mercedesului inmatriculat in judetul Satu Mare a redus viteza, soferul autotrenului nu a mai putut evita impact si l-a izbit in partea din spate.

Din fericire in urma impactului, doi adulti si o fetita in varsta de 4 ani care se aflau in autoturismul Mercedes nu au fost ranite. Acestia mergeau spre Litoralul Romanesc in concediu.

Conform martorilor la fata locului au sosit politistii din Somcuta Mare si Baia Mare, un echipaj SMURD tot de la Somcuta Mare.

Politistii ar fi descoperit la fata locului ca soferul autotrenului inmatriculat in judetul Bistrita Nasaud avea un magnet pus in zona cutiei in care se afla tahograful. Se pare ca acesta vroia sa ajunga cat mai repede acasa si a apelat la aceasta metoda, incalcand astfel legislatia rutiera.

Un localnic martor la eveniment l-a intrebat pe colegul celui de la volanul autotrenului: "Domnule, de ce va grabiti? Putea sa fie un copil sau sa va sara ceva in fata camionului". Raspunsul soferului a fost: "noi ne grabim, ca avem program. Nu-i treaba ta!".

Tamponare in parcare
Citeste
Liga 2
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.