Un tanar sustine ca s-a trezit intr-o groapa in mijlocul padurii

Imagini incredibile ne-au trimis cititorii nostri din Baia Sprie. Acolo, in zona Lacului Albastru, doi turisti au gasit un tanar de aproximativ 23-25 ani, amnezic, cu plagi pe brat si gat, care sustinea ca s-a trezit intr-o groapa in toiul noptii si abia astazi dimineata ar fi reusit sa iasa din groapa respectiva.

Cititorul nostru ne-a povestit ca tanarul a fost gasit de doi turisti si ca acestia au cerut ajutor la 112.

La fata locului s-a deplasat un echipaj medical al Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures care i-a acordat primele ingrijiri medicale si l-a transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

Si politistii au intrat pe fir. Pana in acest moment tanarul nu a fost identificat. Oamenii legii verifica povestea acestuia pentru a vedea daca este sau nu adevarata. Totodata, se incearca sa se afle in ce circumstante au produs leziunile de pe trupul tanarului.

Cert este faptul ca sursele noastre sustin ca pe langa faptul ca era la bustul gol, tanarul avea pe el doua perechi de pantaloni, iar intr-un buzunar au fost gasite bonuri valorice de la Centrul de Transfuzii Sangvine Baia Mare.

ACTUALIZARE

"Pana in acest moment nu exista indicii ca tanarul ar fi fost victima vreunei infractiuni. Politistii continua verificarile pentru a stabili identitatea sa" au declarat politistii maramureseni pentru vasiledale.ro.

 

Minori auto-accidentati, care s-au dat moto-accidentati
Citeste
Imagini cutremuratoare de la accidentul din Carbunari
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.