Un tanar s-a lovit cu masina de un parapet de beton, un altul a intrat intr-un gard

Ieri dimineata, Politia orasului Borsa a fost sesizata prin SNUAU 112 ca pe D.N. 18, in Pasul Prislop s-a produs un accident de circulatie in urma caruia o persoana a fost grav ranita.


La fata locului politistii au constatat ca un tanar de 21 ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul directiei de deplasare, a intrat in coliziune frontala cu un parapet de beton, dupa care s-a rasturnat in partea dreapta.
In urma impactului a rezultat vatamarea corporala grava a conducatorului auto, care a fost transportat la spital.
Verificarile politistilor au relevat ca in momentul accidentului conducatorul masinii nu purta centura de siguranta. Datorita leziunilor suferite acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i prelevate mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetarile continua.

Cu permisul dobandit in urma cu o luna si cu 1,09 mg/l  alcool pur in aerul expirat – a ajuns cu autoturismul intr-un gard

Politistii Biroului Rutier din cadrul Politiei municipiului Baia Mare au intervenit aseara la un accident de circulatie cu pagube materiale, produs pe raza municipiului. Cercetarile efectuate la locul faptei au relevat ca un tanar de 33 de ani, care conducea un autoturism pe strada Grivitei, a pierdut controlul volanului si a ajuns in gardul unui imobil. In urma impactului a rezultata avarierea autoturismului.

 Verificarile politistilor au relevat ca tanarul detine permis de conducere pe care l-a dobandit in cursul lunii iulie a.c., iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentratie de 1,09 mg/l alcool pur in aerul expirat. Conform procedurii, baimareanul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sange.

 In cauza a fost intocmit dosar penal, iar politistii continua cercetarile.

O minora disparuta de acasa a fost gasita si incredintata familiei
Citeste
Dupa ce a disparut de acasa, o fata de 15 ani, a fost gasita de politistii din Tautii Magheraus
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.