Un tanar prins fara permis conducand un scuter, un altul depistat beat la volan

Ieri, 17 februarie, politistii au identificat in trafic doi tineri care au condus ilegal pe drumurile publice.
Primul, un minor in varsta de 14 ani, din judetul Satu Mare, a fost oprit in trafic, la ora 15.10, pe D.J. 109, in localitatea Seini, in timp ce conducea un moped, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule si fara ca mopedul sa fie inmatriculat sau inregistrat. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de punerea in circulatie si conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neinmatriculat si conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fara permis de conducere.

Al doilea, un tanar din Borsa, in varsta de 28 de ani, a fost depistat in trafic la ora 22.45, in timp ce conducea un autoturism pe strada Bogdan Voda din oras. In urma verificarilor si a testarii de catre politisti cu aparatul etilotest, s-a constatat faptul ca acesta avea o concentratie alcoolica de 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat. Tanarul a fost condus la spital unde i s-au prelevat mostre biologice de sange.
In cauza s-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului.

TAUTII MAGHERAUS – actiune a politistilor rutieri

Ieri, 17 februarie, in decurs de cateva ore, politistii din Tautii Magheraus impreuna cu reprezentanti ai R.A.R. au desfasurat o actiune pe linie de control tehnic auto.
In urma verificarilor efectuate, politistii au verificat 20 de autoturisme si au aplicat 13 sanctiuni contraventionale in valoare de aproximativ 4.500 lei.
Ca masura complementara pentru neregulile constatate au fost retinute sase certificate de inmatriculare.

Retinut dupa ce si-a amenintat fosta concubina
Citeste
Un barbat din baita de sub codru a incalcat ordinul de protectie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.