Un tanar din maramures s-a imbatat si a facut accident; o pasagera le-a spus politistilor ca ea a condus masina

NU I-A IESIT "SCHEMA"  Un sofer in stare de ebrietate, implicat intr-un accident de circulatie, a apelat la o alta metoda: a declarat ca la volan se afla o pasagera. In fapt, ieri, 14 iulie, o femeie de 38 de ani domiciliaa in comuna Cernesti, care conducea un autoturism inspre Baia Mare, a intrat in coliziune cu un autoturism al carui sofer a franat pentru a patrunde pe D.J.184A spre Dumbravita, precum si cu un autoturism care venea dinspre D.J.184A si care era oprit pentru a acorda prioritate.

Trei persoane au ajuns la spital cu leziuni

Una dintre pasagerele din cel de-al doilea autoturism acrosat, de 26 de ani, a declarat ca ea se afla la volanul autoturismului in momentul producerii accidentului, insa cercetarea la fata locului a relevat ca practic soferul a fost un tanar de 27 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,75 mg/l alcool pur in aerul expirat. Lui i-au fost recoltate probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In urma actiunilor organizate si desfasurate saptamana trecuta au fost constatate 21 de infractiuni rutiere, din care 11 pentru consum de alcool. In cadrul acelorasi actiuni au fost retinute 94 de permise de conducere si 31 de certificate de inmatriculare.

Informatii furnizate de IPJ Maramures

foto
Citeste
Carmen Dan si-a dat demisia din functia de ministru al MAI
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.