Un tanar din maramures a infruntat gerul naprasnic "ca-n plina vara"

Vremea a fost rece, geroasa dimineata si noaptea in Maramures. Cel mai frig a fost la Targu Lapus -16 grade Celsius, iar in Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Seini si Somcuta Mare au fost -13 grade Celsius, -12 la Baia Sprie, -10 la Ocna Sugatag, -9 in Pasul Prislop si Pasul Gutai, -8 la Cavnic, -6 la Viseu de Sus si -5 la Borsa.

Cu toate acestea astazi dimineata, la ora 6, un cititor al site-ul nostru ne-a trimis o inregistrare video dintr-o statie de autobuz. Un tanar imbracat sumar a infruntat gerul naprasnic fara sa tremure sau sa se planga. Ceilalti calatori care asteptau mijloacele de transport dardaiau si erau infofoliti mai ceva ca rusii din Siberia.

Cum va fi astazi vremea

Vremea va fi astazi in judet predominant frumoasa, dar rece dimineata si noaptea, local geroasa. Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari in cursul noptii. Izolat, in zonele joase, va fi ceata asociata cu depunere de chiciura. Vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 2 grade, iar cele minime intre -11 si -6 grade.

Comenteaza cu Facebook

Unde vor fi amplasate aparatele radar miercuri, 8 ianuarie, pe drumurile din Maramures
Citeste
Trei victime dupa ce doua masini s-au ciocnit
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.