Un tanar din grosi a fugit de la locul accidentului dupa ce a lovit mortal o persoana

Adaugat in categoria Recomandate
un-tanar-din-grosi-a-fugit-de-la-locul-accidentului-dupa-ce-a-lovit-mortal-o-persoana.jpg

La data de 30 aprilie, in jurul orei 22.20, pe drumul public care face legatura dintre Grosi si Satu Nou de Sus, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane, conducatorul autovehiculului parasind locul accidentului, fara a anunta politia. In momentul in care politistii au ajuns la fata locului persoana decedata se afla pe partea carosabila, pe o portiune de drum in aliniament. A fost identificat un barbat de 38 de ani, din Grosi, care a fost transportat la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei.

Pentru stabilirea circumstantelor exacte in care s-a produs accidentul si identificarea conducatorului auto, a fost constituita o echipa complexa formata din politisti din cadrul Serviciului Rutier si Serviciului Criminalistic, care au fost sprijiniti in efectuarea verificarilor si investigatiilor de politisti ai Serviciului de Ordine Publica, politisti din Baia Sprie si Grosi.

Ieri, 02 mai, politistii au depistat autoturismul implicat in accidentul rutier, pe strada Margeanului din Baia Mare. Din momentul accidentului si pana ieri au fost inlocuite partial elementele de caroserie vizibile din partea frontala a autovehiculului. Ulterior a fost identificat si proprietarul autoturismului, un barbat domiciliat in comuna Dumbravita, insa investigatiile politistilor au relevat ca in momentul accidentului la volan se afla fiul acestuia, un tanar de 25 de ani, domiciliat in comuna Grosi.

Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de ucidere din culpa, parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei sau a procurorului care efectueaza cercetarea locului faptei si modificarea starii locului sau stergerea urmele accidentului de circulatie din care a rezultat uciderea sau vatamarea integritatii corporale ori a sanatatii uneia sau mai multor persoane, fara acordul echipei de cercetare la fata locului.

maramuresean-implicat-intr-un-accident-rutier-in-judetul-cluj.jpg
Maramuresean implicat intr-un accident rutier in judetul cluj
Citeste
un-gorjean-condamnat-pentru-furt-calificat-depus-in-penitenciar.jpg
Un gorjean condamnat pentru furt calificat, depus in penitenciar
Citeste