Un tanar din baia mare a ajuns in centrul de reeducare minori si tineret buzias

Adaugat in categoria Important
un-tanar-din-baia-mare-a-ajuns-in-centrul-de-reeducare-minori-si-tineret-buzias.jpg

In data de 7 februarie, politistii Serviciului de Investigatii Criminale Baia Mare au pus in executare o sentinta penala emisa de Judecatoria Baia Mare, pe numele unui tanar din municipiu.


Instanta a dispus fata de tanarul de 19 ani masura internarii intr-un centru educativ pe o perioada de un an, pentru comiterea infractiunii de furt.
Baimareanul urmeaza a fi depus in Centrul de Reeducare Minori si Tineret Buzias, unde isi va executa pedeapsa.

Alt furt, dar condamnat la inchisoare

In timpul unei activitati specifice organizata ieri, 07 februarie, politistii din Viseu de Sus au identificat un tanar condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate.
Pe numele acestuia, Judecatoria Viseu de Sus a emis un mandat de executare a pedepsei de doi ani inchisoare pentru comiterea infractiunii de talharie calificata.
Tanarul, de 19 ani, din oras, a fost incarcerat de politisti si depus in Penitenciarul Baia Mare in vederea executarii pedepsei.

alte-obiecte-de-imbracaminte-contrafacuta-confiscate-de-politistii-de-investigare-a-criminalitatii-economice-la-sighetu-marmatiei.jpg
Alte obiecte de imbracaminte contrafacuta, confiscate de politistii de investigare a criminalitatii economice la sighetu marmatiei
Citeste
aceeasi-varsta-infractiuni-si-detentii-diferite.jpg
Aceeasi varsta, infractiuni si detentii diferite
Citeste