Un tanar de 22 de ani si-a pierdut viata dupa ce s-a izbit cu masina de un stalp

ACCIDENT IN SOMCUTA Un accident rutier cu o victima a avut loc in aceasta dimineata, in jurul orei 5:00, pe strada Ciocarliei din Somcuta Mare.

Accidentul s-a petrecut dupa ce soferul unei masini a pierdut controlul volanului si s-a lovit violent de un stalp.

Potrivit pompierilor maramureseni, in urma accidentului rutier o persoana a ramas incarcerata printre fiare. Din pacate, salvatorii maramureseni nu au mai putut sa faca nimic pentru victima, fiind nevoiti sa declare decesul.

 

ACTUALIZARE:

Tanarul de numai 22 de ani decedat astazi in accident era din Iadara. Ionut, aflat la momentul accidentului la volanul unui Audi, ar fi pierdut controlul directiei de mers si s-a izbit puternic de un stalp de electricitate pe o strada din Somcuta Mare. Din nefericire, ranile pe care le-a suferit acesta au fost incompatibile cu viata, medicii nemaiputand sa faca nimic pentru el.

Sursa: Facebook

"Accidentul s-a produs in aceasta dimineata, in jurul orei 05.30. Politistii care au intervenit la fata locului au stabilit ca un tanar de 22 de ani, din comuna Miresu Mare, care conducea un autoturism pe raza orasului Somcuta Mare, a pierdut controlul volanului, autoturismul a parasit carosabilul si s-a izbit de un stalp al retelei electrice. In urma impactului soferul a fost grav ranit, iar la scurt timp a decedat. Acesta a fost transportat la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei. Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile", au declarat politistii maramureseni.

ActualMM

Alerta antiterorista declansata de sunetul unei jucarii sexuale la un concert vienez de muzica clasica
Citeste
5 motive pentru care sa iti cumperi televizor 4K
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.