Un tanar de 19 ani a murit in fata unui club, de fata cu politisti

SFARSIT TRAGIC IN SATU MARE Un tanar de 19 ani a decedat in fata unui club din municipiul Satu Mare. Totul a inceput de la un scandal, transformat intr-o bataie. Potrivit primelor informatii PresaSM, tanarul s-ar fi speriat si a decedat in urma unui atac de cord.

Un tanar de 19 ani ar fi murit in urma unui atac de cord, cauzat de o sperietura. Totul s-ar fi intamplat sambata noaptea, in jurul orei 22.40, in fata unui club din municipiul Satu Mare, situat pe Cuza Voda.

Potrivit informatiilor PresaSM, in fata clubului de jocuri de noroc a izbucnit un scandal intre un barbat, in varsta de 27 de ani, din Satu Mare, respectiv un alt barbat, de 36 de ani, tot din Satu Mare, care s-a lasat cu o bataie cu pumni, picioare si sticle, iar politistii au intervenit pentru aplanarea conflictului.

A urmat apoi legitimarea persoanelor care s-au aflat la fata locului, moment in care tanarul, de 19 ani, s-ar fi speriat si ar fi suferit un atac de cord. Acesta a apucat sa le spuna celor din jur ca ii este rau, inainte sa cada. Norocul a facut ca politistii sa fi chemat in prealabil ambulanta pentru barbatul, de 36 de ani, ranit si el la cap. Echipajul medical de prim-ajutor a reusit, in prima faza, sa il resusciteze pe tanar. Doar ca, ulterior, a intrat din nou in stop cardio-respirator si nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Potrivit informatiilor PresaSM, tanarul era cunoscut cu afectiuni cardiace. In cauza nu sunt suspiciuni, victima nefiind lovita in prealabil de nimeni, aflandu-se la fata locului impreuna cu tatal sau.

 

Sursa info si foto: PresaSM

Unde vor fi amplasate aparatele radar luni, 18 noiembrie, pe drumurile din Maramures
Citeste
Saptamana incepe cu surprize de la meteo. Cum va fi vremea
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.