Un tanar de 15 ani din bogdan voda a murit strivit de caruta

Tragedie fara margini luni, 2 decembrie, in satul Bocicoiel, comuna Bogdan Voda. Un adolescent in varsta de 15 ani din localitate, M.N., a murit dupa ce a fost efectiv strivit de caruta plina cu lemne pe care o conducerea.

Autoaccidentarea a avut loc in jurul amiezii, cand deja ninsoarea a cuprins Maramuresul. In timp ce conducea o caruta tractata de doi cai, pe un drum in rampa, tanarul a pierdut controlul atelajului, rasturnandu-se in partea stanga a sensului de mers. Ghinionul a facut ca atelajul hipo, incarcat ochi cu lemne, sa se rastoarne peste el. Baiatul nu a avut nicio sansa.

"Luni, in jurul orei 14.00, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Bogdan Voda au fost sesizati prin SNUAU 112 ca in locul denumit Varful Preotesii, pe raza satului Bocicoiel, o caruta incarcata cu lemne s-a rasturnat peste un tanar. Deplasati la fata locului, politistii au identificat un tanar in varsta de 15 ani din Bogdan Voda care era prins sub un atelaj hipo. Din nefericire, tanarul prezenta leziuni incompatibile cu viata. Cadavrul a fost transport la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei, iar politistii continua cercetarile, pentru a stabili cu exactitate circumstantele in care a decedat baiatul", a declarat, la solicitarea baiamare24.ro, Florina Metes, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures.

Crin CALAUZ

FOTO ARHIVA

BilanTul unei zile de iarnA – cinci victime in trei accidente in maramures
Citeste
Doi tineri maramureseni vor sta cinci ani dupa gratii pentru contrabanda
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.