Un tanar baimarean ar fi sustras un telefon mobil

Politistii din cadrul Politiei municipiului Baia Mare au fost sesizati azi-noapte, in jurul orei 02.00, de catre o tanara, cu privire la faptul ca i-a fost furat telefonul mobil aflat intr-un imobil din municipiu.
In urma verificarilor efectuate, politistii au depistat un baimarean de 18 ani, banuit de comiterea faptei. Telefonul a fost recuperat si predat partii vatamate.
Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat, urmand a fi propuse masuri legale.

Mentineti-va atentia sporita si fiti vigilenti cand va aflati in spatii aglomerate! In cazul in care va aflati intr-un local nu lasati telefonul mobil pe masa! In cazul in care v-a fost sustras, contactati in cel mai scurt timp furnizorul dumneavoastra de servicii de telefonie, in vederea blocarii accesului la telefon si reclamati furtul politiei! Daca sunteti martor la comiterea unei infractiuni, nu ezitasi sa sesizati politia in vederea identificarii autorilor si luarii masurilor legale!

Va cunoasteti drepturile si obligatiile in interactiunea cu politistii?
Citeste
Vicepresedintele USR, alaturi de ambasadorul SUA la UE, implicat in punerea sub acuzare a lui Donald Trump
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.