Un tanar a fost batut de trei barbati, apoi abandonat langa seini

Un tanar, in varsta de 30 de ani, din Livada, le-a precizat autoritatilor ca ar fi fost victima unei agresiuni petrecute vineri noaptea in judetul Satu Mare! Din primele informatii se pare ca tanarul iesise la ocazie pe Drumul National 19 pentru a merge acasa, in Livada, iar la un moment dat ar fi oprit o duba, cu numere de Slovacia si geamuri fumurii. In interior se aflau trei indivizi, cu varste intre 20 si 30 de ani.

Dupa ce a urcat in masina, indivizii ar fi inceput sa fie violenti si l-ar fi amenintat cu un cutit, luandu-i telefonul si cartea de identitate. Apoi ar fi vorbit intre ei, facand aparent glume si spunand ca vor cere o suma de rascumparare de la familia tanarului. Unul dintre ei ar fi spus chiar ca ii va lua unul dintre rinichi pentru a-l vinde.

Apoi, potrivit informatiilor colegilor de la PresaSM, satmareanul ar fi fost lovit in mod repetat. La un moment dat, nu este clar daca tanarul a reusit sa sara din masina sau a fost lasat liber, dar cert este faptul ca acesta a reusit sa iasa din masina intre localitatile Orasu Nou , pe Drumul Judetean 109I. Fiind dus, impotriva vointei sale, la cativa kilometri mai departe de destinatia sa.

Acesta a facut semn mai multor soferi sa opreasca, dar nimeni nu a avut curajul sa vada despre ce este vorba. Intr-un final, doi tineri au oprit la cativa metri de el si au sunat la 112, precizand ca o persoana face semne disperate pe sosea, parand foarte confuz.

La fata locului a ajuns un echipaj medical de prim-ajutor, care l-a luat pe tanar si la transportat la spital. Surse avizate din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Satu Mare au precizat pentru PresaSM ca tanarul prezenta "marca traumatica tegumentara, escoriatie si plaga contuza". Mai mult, acesta era intr-o evidenta stare de soc, tremurand si exprimandu-se incorerent.

Politia a preluat cazul si face cercetari pentru a stabili cine sunt autorii si ce s-a intamplat cu exactitate.

Din cate se pare, ar fi fost vorba despre o gluma de prost gust si o agresiune fizica si psihica a unor indivizi dubiosi, care putea sa aiba urmari tragice. Din pacate, ramane atitudinea soferilor care nu au oprit la semnele disperate ale tanarului.

Informatii furnizate de colegii de la PresaSM.ro.

28 de afgani retinuti la granita de lucratori ai ITPF Sighetu Marmatiei
Citeste
Impact intre un bmw si un opel intre ilba si cicarlau
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.