Un sopron plin cu fan s-a aprins la moisei

Adaugat in categoria Maramuresul Istoric
un-sopron-plin-cu-fan-s-a-aprins-la-moisei.jpg un-sopron-plin-cu-fan-s-a-aprins-la-moisei-1.jpg un-sopron-plin-cu-fan-s-a-aprins-la-moisei-2.jpg un-sopron-plin-cu-fan-s-a-aprins-la-moisei-3.jpg un-sopron-plin-cu-fan-s-a-aprins-la-moisei-4.jpg un-sopron-plin-cu-fan-s-a-aprins-la-moisei-5.jpg un-sopron-plin-cu-fan-s-a-aprins-la-moisei-6.jpg

Pompierii din cadrul SVSU Moisei alaturi de cei de la ISU Borsa au intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit in zona Gloduri din Moisei.

Un sopron plin cu fan s-a aprins, in apropierea lui fiind o casa de locuit si alte constructii anexe. S-a intervenit la timp cu o autospeciala de la ISU Borsa si autoutilitara din dotarea SVSU Moisei, limitandu-se extinderea incediului si provocarea altor pagube.

Conform ISU Maramures alerta s-a dat la ora 23.45 iar focul a fost stins in jurul orei 2.15. S-a intervenit cu doua echipaje de la Garda 2 Borsa si echipajul EPA SMURD, precum si SVSU Moisei. A ars un hambar din lemn in suprafata de 35 mp, in care se afla 10 tone de fan. Cauza izbucnirii focului este in curs de stabilire.

avocata-studentelor-ucise-in-accidentul-de-la-jibou-vizeaza-obtinerea-de-despagubiri-consistente-de-la-cfr.jpg
Avocata studentelor ucise in accidentul de la Jibou vizeaza obtinerea de despagubiri consistente de la CFR
Citeste
trasportatorii-de-persoane-si-marfuri-luati-la-puricat-de-politistii-maramureseni.jpg
Trasportatorii de persoane si marfuri, luati la puricat de politistii maramureseni
Citeste