Un sofer din maramures putea sa moara de doua ori in 10 secunde

Imagini incredibile au fost inregistrate la finele saptamanii trecute de un sofer din Maramures pe DN1C Baia Mare – Satu Mare, in zona Dealul Dura. In nici 10 secunde, camera de bord a inregistrat haosul de pe soselele Romaniei. Imagini crunte, insa aceasta e realitatea crunta: e mai rau ca–n jungla!

In cele 10 secunde, un sofer vireaza stanga desi marcajul ii interzice acest lucru. In spatele lui coloana imensa de vehicule.

Apoi soferul unui autotren era la un pas sa urce pur si simplu pe autoturismul din fata lui care astepta in coloana. Nu a reusit sa franeze oricum la timp si atinge usor autoturismul din fata, pe care-l "impinge" in celelalalt. Iar carambolul a fost gata.

Si ca tacamul sa fie complet, un alt sofer de TIR care probabil nu era atent la drum a franat brusc pentru a nu izbit remorca tir-ului din fata sa a tras de volan stanga. Ce conta ca din sens opus veneau masini regulamentar? Pot sa moara! De ce sa fie el atent sau de ce sa pastreze el distanta regulamentara fata de vehiculul din fata.

Dar iata mesajul trimis de un cititor, iar la final urmariti imaginile video. Imagini dure in care putea sa isi piarda viata de cel putin doua ori!!!

"ATENTIE LA VOLAN ! Vineri dupamasa, in varf la Dura, Tautii Magheraus..

Dragi consateni:

-daca in tarisoara in care voi lucrati nu e voie sa faceti manevre interzise pe marcaj hasurat sau linie continua, inseamna ca nu e voie nici in mizeria asta de tara in care voi veniti acasa;

-de fiecare data cand va ganditi sa faceti cate o "romaneasca" , in orice moment;

-soferul de camion putea fi obosit, neatent, pe telefon, etc. Ideea e ca putea avea si viteza mai mare ori reactie intarziata…

-eu,vinovat ca treceam pe acolo, puteam fi implicat in accidentul asta foarte simplu, daca planetele erau aliniate "imperfect";

PS – Nu va atacati singuri, ca asa cum nu exista padure fara uscaciuni, stiu clar ca nu va putem pune pe toti in aceeasi oala. Incerc sa trag un semnal de alarma, pentru ca din aglomeratia lunii august, din cauza alergaturii si din dorinta de a face prea multe intr-un timp scurt si limitat, se pot intampla "nasoale".

Fiti buni !"

Un nou incident in care a fost implicata mocAniTa
Citeste
26 de secunde care te vor face sa intelegi de ce se petrec atatea accidente in Maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.