Un sofer de 72 ani a omorat un barbat care traversa strada regulamentar

Accidentul s-a produs luni 23 septembrie 2019 in jurul orei 12 pe strada dr I.M. de Apsa din Sighetu Marmatiei, la trecerea pe tru pietoni din zona "Curtea Veche". Acolo, un barbat in varsta de 72 ani conducea un autoturism apartinand firmei de securitate "Cortez Force".

Conform IPJ Maramures acesta "a surprins si accidentat un pietoni de 53 de ani, angajat in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni marcata corespunzator. Pietonul, ranit grav in urma impactului, a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale". Soferul a fost testat la fata locului de politisti, etilotestul indicand valoarea zero, a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei, rezultate care deocamdata nu au sosit.

Imediat sigheteanul a fost preluat de un elicopter SMURD si a fost transferat la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

A murit pe patul de spital

"Este vorba despre un pacient barbat in varsta de 53 de ani din Sighetu Marmatiei, care a suferit un politraumatism cu traumatism cranio-cerebral sever, ranit in urma unui accident. Din cauza complexitatii leziunilor suferite, s-a decis transferul sau la Spitalul Judetean de Urgenta Constantin Opris", a declarat luni, pentru Glasul Maramuresului, Mariana Simon, directorul medical al Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei.

Conform informatiilor noastre sigheteanul a murit la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare. Pacientul era in moarte cerebrala iar inima lui s-a oprit pentru totdeauna in cursul zilei de vineri, 27 septembrie 2019.

Victima mergea sa mananceAccidentul surprins LIVE

Barbatul locuia singur in Sighetu Marmatiei iar momentul producerii tragediei se ducea sa manance la o cantina din zona.

Pe imaginile video surprinse de o camera de supraveghere se vede clar ca victima s-a angajat regulamentar in traversarea strazii. Ajunsese deja pe celalalt sens, moment in care soferul de 72 ani l-a lovit in plin. In urma cazaturii violente victima s-a lovit puternic la cap si a intrat in coma in cateva minute.

Cu durere imensa in suflet apartinatorii anunta ca inmormantarea va avea loc in cursul zilei de miercuri la Cimitirul din Sighetu Marmatiei. Acestia spera totodata ca vinovatii vor plati pentru viata luata.

Un motociclist a zburat intr-o gradina in cartierul ferneziu
Citeste
Ce vreme ne paste in primele doua saptamani ale lunii octombrie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.