Un sofer a intrat cu masina in barul din centrul localitatii hideaga

Un grav accident de circulatie a avut loc in aceasta dimineata la intersectia drumurilor judetene Hideaga – Zalau cu Hideaga – Mogosesti.

Din primele informatii se pare ca soferul unei masini a pierdut controlul volanului intr- curba deosebit de periculoasa, a iesit de pe sosea si s-a infipt in zidul barului din centrul localitatii Hideaga.

La fata locului au intervenit mai multe echipaje ale Ambulantei, SMURD, echipaje de descarcerare si politie.

Echipajele medicale au preluat patru persoane ranite grav.

ACTUALIZARE: Nu purtau centura de siguranta 

In aceasta dimineata politistii au intervenit la un accident de circulatie produs la intersectia D.J.193 cu D.J.108E, din localitatea Hideaga.

O tanara de 26 de ani din Napradea, judetul Salaj, care conducea un autoturism, nu a adaptat viteza intr-o curba, a parasit partea carosabila si s-a oprit cu autoturismul intr-un imobil. Conducatoarea auto si trei pasageri in autoturism, toti domiciliati Napradea, judetul Salaj, au suferit leziuni corporale si au fost transportati la spital. Langa soferita, pe scaunul din dreapta fata era sotul ei. Pe bancheta din spate era un alt cuplu, sot si sotie, rudenii de-ale soferitei.

In momentul producerii accidentului acestia nu utilizau centura de siguranta.

Tanara de la volan a fost testata cu aparatul etilotest si s-a constatat ca nu se afla in stare de ebrietate. Politistii continua cercetarile.

Unde vor fi amplasate aparatele radar sambata, 30 decembrie, pe drumurile din Maramures
Citeste
Amenzi de pana la 6.000 de lei pentru cei care locuiesc la bloc si nu respecta intervalul de liniste publica
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.